Om HJM

HJM har ett av västsveriges bredaste sortiment inom tak- och väggmaterial inom plåt. Tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer samarbetar vi och skapar ett lag som utmanar marknaden tillsammans. Med vår kunskap, pålitlighet och samarbetsförmåga strävar vi alltid efter att vara närmast kunden.

Välkommen
till HJM

Vi började vår resa med att förädla varumärket HJM som länge fokuserat på stålkunder. När det välkända Göteborgsföretaget togs över 2011 och blev ett familjeföretag började vi om från noll. Omstarten av varumärket innebar etablering av en ny kundgrupp och ett nytt företag skulle växa fram med stabila rötter från det gamla HJM.

Idag har vi vuxit till en större verksamhet och familjeföretaget har blivit till ett starkt lag med många kunniga medarbetare. Vi har blivit en konkurrenskraftig utmanare på marknaden och erbjuder våra kunder rätt material och kunskap för att lyckas med sina projekt på bästa sätt.

Byggplåt

Vi tar ansvar

När du kommer i kontakt med oss kan du förvänta dig en förstklassig service. Vi lyssnar på ditt behov och ser till att du får den bästa lösningen. Våra medarbetare har stor kunskap inom branschen och rekommenderar lösningar som är bäst både ur ett helhetsperspektiv och ditt specifika behov. Vi är lyhörda och tar ett stort ansvar i vårt arbete för att alltid finns redo med rådgivning när du behöver hjälp.

Vi ska vara närmast kunden

Vi har mer än 30 års erfarenhet av branschen och noga utvalda leverantörer för att säkerställa att du alltid får en bra upplevelse när du handlar hos oss. Vi lägger ner den tiden som krävs för att hjälpa dig. Vårt mål är att ge de bästa förutsättningarna för att du som takläggare, byggare eller plåtslagare ska lyckas. Det gör vi genom att erbjuda spetskompetens, den bästa servicen och högsta leveranssäkerheten för att alltid vara närmast kunden. Som en utmanare på marknaden har vi stor frihet att vara flexibla och snabba med att hjälpa till.

Vi har ett stort lager och är alltid förberedda

Varmt välkommen att besöka vår utställning där du kan se och jämföra olika material för ditt projekt. Vi har ett välfyllt lager och erbjuder ett av västsveriges bredaste sortiment av tak- och väggmaterial i plåt. Det innebär att vi är förberedda och har material hemma för att snabbt kunna hjälpa dig. På vårt lager möts du av kunnig och hjälpsam personal på plats som är redo att ge råd och vägledning. På vårt lager hittar du bland annat;

  • Tak och fasadmaterial
  • Hängrännor
  • Stuprör
  • Takbryggor
  • Snörasskydd

Välkommen till laget

Hos HJM är du alltid välkommen oavsett vem du är och vad du har för bakgrund. Vi ser våra kunder och leverantörer som en del av vårt lag och vi jobbar därefter. För oss handlar det om att lägga ner den tiden som krävs och ställa upp för varandra. Med stor förståelse och samarbete hittar vi långsiktiga och hållbara lösningar för ditt behov.

Varmt välkommen till HJM – det självklara laget för byggare, takläggare och plåtslagare.

Familjära

Du ska känna dig välkommen hos oss. När du är i kontakt med HJM är du en del av laget.

Kunniga

Vi har lång erfarenhet och kompetens inom vårt område. Det är kunskap vi gärna delar med dig.

Förberedda

Vi har en stor lagerhållning och ett brett sortiment som gör att vi kan erbjuda dig flexibla och snabba lösningar.

Lösningsorienterade

Vi tar oss tiden för våra kunder och ger oss inte innan vi har lyckats hitta rätt lösning för dig.

Serviceinriktade

När du är i kontakt med oss ska du kunna vara trygg i att leveranserna kommer fram i tid och i förväntat skick.

Vi stödjer

För oss är det viktigt att bidra till samhället. Därför stödjer vi flera olika föreningar, organisationer och verksamheter.