Ny webb och uppdaterat varumärke

Under våren har vi genomgått en förvandling och arbetat med vår varumärkesidentitet tillsammans med marknadsbyrån AdGrowth. Syftet är att tydliggöra vilka vi är, vad vi erbjuder och förmedla vad det innebär när du kommer i kontakt med oss. Tillsammans har vi tagit många steg framåt och kan äntligen presentera resultatet: vår nya webbsida som du just nu surfar runt på.

Vi på HJM Tak & Byggplåt AB har alltid varit duktiga på vårt jobb, men inte lika duktiga på att visa upp våra resultat, hur vi arbetar och vilka vi är. Med hjälp av AdGrowth har vi tydliggjort vårt varumärke och vårt erbjudande, samtidigt som vi uppdaterat vår grafiska profil och visuella identitet. Vi har fokuserat på att fånga känslan vi har innanför väggarna och säkerställt att det numera även syns utåt. Alla som kommer i kontakt med oss ska känna en trygghet i att de blir bemötta av engagerade och kunniga medarbetare, få den hjälp de behöver och vara nöjda med resultatet.

Vår nya site gör det lättare för dig att navigera bland vårt utbud och våra tjänster. Sidan har en tydligare uppbyggnad och är mer användarvänlig, vilket gör det enklare för dig som besökare att hitta informationen du söker.

Varmt välkommen till HJM – ett av västsveriges bredaste sortiment av tak- och väggmaterial inom plåt.